fbpx

Stage lopen

Of afstuderen bij een professionele en gave app ontwikkelaar?

Haal het beste uit jezelf

Wil jij stage lopen of afstuderen en daarbij echt zinvolle kennis op doen? Hands-on ervaring op doen? Ben jij gemotiveerd om als specialist te werken maar daarbij ook de flexibiliteit en vrij te hebben om plezier te hebben en daardoor het beste uit jezelf te halen? Bekijk onze site en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Apps voor iPhone en iPad

APPS ONTWIKKELING

Apps voor de iPhone en de iPad, daar zijn we mee begonnen en klopt ons hart sneller van. Wil jij net als Kyle en Sam ook stage bij ons lopen, ervaring op doen en een gaaf resultaat neerzetten in app ontwikkeling?

Native apps voor iOS en Android gebouwd met Flutter

WEB ONTWIKKELING

Meer voorkeur voor Web of PWA? Je skills verbeteren op het gebied van HTML, CSS, AngularJS of ontwikkel je zelf liever in een andere programmeertaal om webapplicatie te bouwen? Overtuig ons en je stage avontuur begint.

Design fase - requirements | schermschetsen | UI Design

APP DESIGN

Heb jij al apps ontworpen of wil je er juist een expert in worden door het van ons te leren? Wordt jij enthousiast van Sketch, Figma of Adobe XD?  

Geen techniek?

App ontwerpen

Marketing

Wanneer de app eenmaal ontwikkeld is, begint de volgende fase. Het vermarkten van de app. Dit begint al in de App en Play Stores, maar andere platformen worden ook gebruikt. Interesse om hier mee aan de slag te gaan of onderzoek te doen voor je stage? Neem contact met ons op.

App en web design

Communicatie

Bij het ontwikkelen van apps komt het niet alleen op app development of EX / UI design neer. Het bepalen van de juiste content, het communiceren met de juiste doelgroep zijn belangrijke aspecten om te komen tot een app die gereleased kan worden. Meld je aan voor een kennismaking als je stage wil lopen.

[ Wij werkten eerder al voor ]

Vooruitstrevende technologie voor gave merken
App training iOS Android

Gratis je app ontwikkel inzicht en app strategieën trainen om je business te vergroten en je klant beter te servicen?

Contact ons

Plan uw route