fbpx

Over YellowCode

Bij YellowCode ontwikkelen we apps, webapplicatie, augmented reality en andere digitale mobiele oplossingen. Elke app die we weer naar de App en Play Store lanceren, daar zijn we  trots op. Met een blije eindgebruiker en natuurlijk een opdrachtgever die terugkijkt op een mooi traject; het juiste product is gemaakt en op tijd opgeleverd! Geen zorgen bij het ontwikkelen van jouw product, wij hebben velen jaren ervaring en onze werkwijze is transparant!

TRANSPARANT | EINDGEBRUIKER CENTRAAL | KWALITEIT

App design

Niet te veel in de app en niet te weinig functionaliteit in de app. Naast het maken van een gaaf visueel design, bespreken we de requirements en de belangrijkste aspecten van de app volgens jou en van de klant. Het onderdeel waar wij echt het verschil in maken!

Duurzaam wonen app voorbeeld
React native Flutter Swift Kotlin - maak een goede afweging

App tool keuze

Het ontwikkelen van de apps doen we of native of met Flutter als het om een cross platform oplossing gaat. Als specifieke tooling gebruikt dient te worden, bespreken we dit graag.  

App of web?

We willen heel graag apps ontwikkelen, alleen zal er per situatie bekeken moeten worden wat het beste aansluit: een app of een webapplicatie?

App of web - alle aspecten meenemen

Ontmoet ons team

Met alleen maar toppers in huis en daarbij een hele goede inzet komen we tot het juiste eindresultaat: een blije opdrachtgever, enthousiaste eindgebruiker, op tijd en binnen budget.

Joris Meeuwsen - van strateeg tot implementator

Joris Meeuwsen

Eigenaar, business analist, projectleider

Toon van Strijp - App developer

Toon van Strijp

Alleskunner met apps en backend

Jeroen Westen - App Tester

Jeroen Westen

Super scherpe tester

kennismaking

We komen graag bij je langs

Apps ontwikkelen we vanuit Arnhem en onze klanten zitten voornamelijk in het groene Gelderland, zoals in Apeldoorn, Doetinchem, Doesburg, Ede, Nijmegen, Wageningen en Zevenaar. De koffie staat altijd bij ons klaar, maar we komen ook graag bij jou langs. Om jullie situatie te bespreken en kijken welke oplossing het beste bij jullie past. Dit kan ook in de vorm van een app kennissessie, waarbij jullie vragen beantwoord worden in een presentatie op maat.

Kom langs voor een kop koffie om het over apps te hebben of bel ons
App training iOS Android

Gratis je app ontwikkel inzicht en app strategieën trainen om je business te vergroten en je klant beter te servicen?

Contact ons

Plan uw route