fbpx
App aanpak

[ ONZE AANPAK ]

werkwijze app ontwikkeltraject

[ 1 BRIEFING ]
Tijdens een heldere briefing bekijken we welke functionaliteiten nodig zijn en welke voorkeuren er zijn op het gebied van design.

Idee brainstormen app

[ 2 PROTOTYPING ]
Op basis van de briefing creëren we een clickable app in een ruwe prototype-vorm op uw smartphone – tablet. Daarmee krijgt u direct een inzicht in de mogelijke structuur van de app en in de verschillende opties die mogelijk zijn in het ontwerp. De definitieve prototype vormt de blauwdruk voor de volgende fase: ontwikkeling & ontwerp.

App prototype clickable design

[ 3 DEVELOPMENT & DESIGN ]
Op basis van het prototype ontwikkelen we uw app. Dat doen we native. Wij werken in Swift voor iOS en voor Android in Java for Android. Dit levert CLEAN CODE op waardoor er geen beperkingen zijn om alle functionaliteiten die Apple aanbiedt via de SDK te benutten. Dat betekent voor u optimale flexibiliteit in de keuze van functionaliteiten en ontwerp. Voor minder complexe apps ontwikkelen we nu ook met Flutter (levert een iOS & Android app op voor smartphone als tablet), wat ook een native ervaring oplevert voor de eindgebruiker.

App ontwikkeling proces - van wireframe design tot app

[ 4 USERABILITYTESTS ]
Tot slot wordt de app uitgebreid door ons getest via Gebruikers Acceptatie Testen, zodat uw app gegarandeerd gebruiksvriendelijk wordt opgeleverd.

App acceptatietest

[ 5 PROJECT TRANSPARANTIE ]
Via tools als Confluence, Jira en Slack bieden we u de mogelijkheid om ‘mee te kijken’ tijdens elke fase van het ontwikkeltraject. Daarmee heeft u op elk gewenst moment inzicht in de voortgang van de ontwikkeling van uw app. Van uw eerste idee tot een succesvol mobiel instrument.

App oplevering App Store - Een blije klant

Meer weten over onze aanpak of vragen hoe we dit kunnen afstemmen op jullie werkwijze?

App training iOS Android

Gratis je app ontwikkel inzicht en app strategieën trainen om je business te vergroten en je klant beter te servicen?

Contact ons

Plan uw route