fbpx

App onderhoud

altijd de juiste kwaliteit 
met een gezonde roadmap

App continue verbeteren

De eerste mijlpaal is behaald: de app staat in de App en / of Play Store. Wil je jouw visie vorm geven vanuit een roadmap? Dat is een aanpak die we toejuichen. Vanuit een visie een roadmap opstellen met hap klare nieuwe functies. Om vervolgens de app interessant te houden voor jouw klant met periodieke releases waarin nieuwe functionaliteit, bug fixes, gebruikerswensen, iOS / Android updates.

Visie

Wat is jouw visie voor het proces dat jij wil ondersteunen met een app? Is het levensvatbaar of is het alleen maar een kosten post.

roadmap

Een visie invullen vanuit een roadmap. Stap voor stap naar een volgende fase met de app. Gestructureerd en daardoor is het proces ook stuurbaar.

release

Release live brengen zijn altijd mooie momenten, vooral als de nieuwe release een meerwaarde levert voor de eindgebruiker.

Wanneer een nieuwe release?

App ontwerpen

Gebruikerswensen

Bij het onderhouden van de app, overleggen we met jou om ook de gebruikerswensen mee te nemen. Hierdoor blijft de app interessant voor de klant.

App en web design

Android & iOS updates

De apps draaien op een besturingssysteem. Deze wordt vanuit Apple in september altijd geupdate wat een impact kan hebben op je app. Dit tackelen via beta tests zodat jouw app goed blijft werken.

Gebruik de locatie van je smartphone in apps

Bug fixes

Om de totale kwaliteit van de app zo hoog mogelijk te houden, wat een betere app, merk beleving voor de eindgebruiker oplevert, lossen we bugs ook graag op.

Apps verhogen je omzet

Functie analyse

Door functies te analyseren op gebruik, kan er gekozen worden om meer of minder aandacht te besteden aan deze functie, terwijl je daar zelf bijvoorbeeld een ander beeld bij hebt.

[ Wij werkten eerder al voor ]

Vooruitstrevende technologie voor gave merken
App training iOS Android

Gratis je app ontwikkel inzicht en app strategie├źn trainen om je business te vergroten en je klant beter te servicen?

Contact ons

Plan uw route