fbpx

kwaliteit in apps

Apps, webapplicaties, complete informatiesystemen voor jou in Wageningen daar schrijven we graag de code voor. Altijd met een hoge kwaliteit, gewaarborgd door geautomatiseerde testen. 

apps ontwikkelen voor Wageningen

Wil jij een app laten ontwikkelen voor iOS en / of Android? Staat bij jou kwaliteit ook hoog in het vaandel en wil je een duidelijke aanpak waar de afgesproken deadline ook gehaald wordt? We begeleiden en realiseren het hele traject van kennismaking, concept, design, realisatie en opleveren aan de App en Play Store vanuit ons kantoor in Arnhem. Bekijk onze iOS en Android apps en voel je vrij om contact met ons op te nemen. We komen graag bij je langs in Wageningen

Apps voor iPhone en iPad

iOS APPS

Apps voor de iPhone en de iPad, daar zijn we mee begonnen en klopt ons hart sneller van. Native ontwikkelde apps met Xcode om de perfecte kwaliteit te leveren!

Android app ontwikkelen we voor velen Android smartphones

android Apps

Liever alleen een app voor Android devices? Wij ontwikkelen ook met passie apps in Kotlin en Java om aan alle wensen en eisen te voldoen zodat de app optimaal presteert.

Native apps voor iOS en Android gebouwd met Flutter

cross platform APPS

Geen keuze maken? Zowel een app voor iOS en Android? Wij ontwikkelen cross platform apps met Flutter! Snel, maar kwaliteit staat altijd bovenaan! 

Wat onze opdrachtgevers vinden

Apps voor

Apps voor elk device, iPhone, iPad, Android device.
Native apps voor iOS en Android gebouwd met Flutter

iphone / ipad APPS

Heb jij een app nodig alleen voor iPhone en / of iPad? Dan maken we de app op maat voor deze devices. Via Testflight distribueren we de apps, zodat jij steeds op de hoogte bent van de voortgang.

android smartphone / tablet APPS

Hebben jullie het idee om een Android-app te laten maken? Ben je op zoek naar een betrouwbare Android-ontwikkelaar die dit voor jou kan realiseren? Wij ontwikkelen al jaren native apps vanuit Android Studio en doen dat vanuit onze effectieve app ontwikkel aanpak. Elke app een nieuw succes.

webapplicatie

Een app laten ondersteunen vanuit een applicatie in de browser? En functionaliteit splitsen over devices; specifieke app functionaliteiten in de app en de overige functies in één (web)applicatie? Of is een app wel nodig? Één applicatie is goedkoper. Dit zijn vaak redenen om een webapplicatie te ontwikkelen en dit bespreken we met jou om tot de juiste keuze te komen.

[ Wij werkten eerder al voor ]

Vooruitstrevende technologie voor gave merken
App training iOS Android

Gratis je app ontwikkel inzicht en app strategieën trainen om je business te vergroten en je klant beter te servicen?

Contact ons

Plan uw route