fbpx

[ App design ]

EINDGEBRUIKER CENTRAAL | CONCEPT MET SCHERMSCHETSEN | GAAF VISUEEL APP DESIGN

"I love structuring information and designing experiences. I shine the brightest in coming with solutions. Fast. I have a strong underlying desire to help people."
Matthijs Mali - UX Designer
Matthijs Mali
UX Architect

1. Concept

Als eerste stap gaan we vanuit jouw visie bekijken welke wensen en eisen er zijn. Deze vormen de basis om te bepalen hoe de functionaliteit ontwikkeld moet worden. Naast de wensen van jouw als opdrachtgever, verwerken we ook de input van de eindgebruiker die echt met de applicatie gaat werken.

App ontwikkelen begint bij het opzetten van een plan
Apps, directe communicatie met je doelgroep

2. wireframes

Samen gaan we het ontwerp maken. Doordat we met wireframes beginnen, pak je zelf ook de pen om jouw idee├źn te tonen. Met onze aanpak komen we zo tot een eerste opzet van de applicatie.

3. ui design

Vanuit de wireframes maken we duidelijke en strakke grafische designs, voor apps en voor webapplicaties op laptops / desktops. Dit toetsen we nog met jou en met de eindgebruiker, zodat het ontwerp ook echt in de praktijk gaat werken.

App en web design

aspecten van onze aanpak

Apps verhogen je omzet

Meten is weten

De applicaties die we ontwikkelen, worden ondersteund met anonieme tracking. Hierdoor kunnen we het gebruik van de app zien en weten we welke functies er veel en weinig gebruikt worden. Voldoen de functies nog aan jouw acceptatiecriteria?

Gebruik de locatie van je smartphone in apps

Less is more

Wij zijn voorstander van een overzichtelijke app. Elke functie en service wordt zo optimaal benut en de klantwaarde van de app zal hierdoor hoog zijn.

Apps ook voor e-commerce

Professionele uitstraling

Jouw merk wordt op een duidelijke manier verbonden met de applicatie door de styling terug te laten komen dat herkenbaar is voor jouw klanten.

App onderhoud meenemen in de roadmap

Strak design op elk device

Voor elk formaat van een apparaat waar de applicatie op komt, kunnen we een apart ontwerp. Het ontwerp kan ook geschaald worden, als er van 1 ontwerp wordt uitgegaan.

App als communicatiemiddel

Interessante app voor gebruiker

Het doel van de applicatie is om een meerwaarde te leveren voor jouw eindgebruiker. Een snelle service of een handig hulpmiddel, zolang de klant het maar gebruikt.

App ontwerpen

Duidelijke schermontwerp

Vanuit een concept met wireframes stellen we het grafisch ontwerp op, oftewel de schermen. Via figma.com maken we meteen een clickable prototype van. Om meteen te toetsen of dit ontwerp gaat werken.

Mooie grafische apps

Met jou en de eindgebruiker maken we een succes van de app en webapplicatie!

App training iOS Android

Gratis je app ontwikkel inzicht en app strategie├źn trainen om je business te vergroten en je klant beter te servicen?

Contact ons

Plan uw route