APPROACH

Aanpak: Clickable Prototype

RAPID PROTOTYPING + DESIGN

Wel een idee voor een app, maar nog geen design of work-flow?
Door prototyping creëren we een clickable app in prototype vorm op uw smartphone – tablet. Dit geeft meteen een idee waardoor beslissingen genomen kunnen worden voor het ontwerp.
Geen papieren varianten maar ontwerpen zetten we meteen om in een clickable prototype.

xCode & Android

iOS & Android Development

Voor beiden platforms ontwikkelen we native en gebruiken we geen cross platform generators. Dat betekent voor ons Xcode (iOS) en Eclipse (Java). Voor Source control maken we gebruik van GIT.

Test App

APP TEST

Een heel belangrijk onderdeel bij het ontwikkelen van apps is testen! Om kwaliteit te kunnen leveren zullen alle fase’s van het project goed moeten verlopen. De laatste stap voor oplevering aan de klant, is test. Geen bugs, maar blije gezichten bij de klant als de app wordt opgeleverd voor de GebruikersAcceptatieTest.

APP DEVELOPMENT PROCES

Het proces waarmee wij apps ontwikkelen, is zeker geen doel, maar een handvat om via een goede aanpak een kwalitatief goede app op te leveren die voldoet aan de requirements van de klant. Via tools als Confluence, Jira en Slack communiceren wij in een open manier met de klant. Hierdoor heeft de klant continue inzicht in het app development traject.

Projectmanagement: stay in control